UBP'den üçlü görüşme açıklaması

5 Mayıs 2022

A
A

Hasipoğlu, üçlü görüşmeye ilişkin açıklamasında, hükümetin istifasından sonra farklı alternatifleri değerlendirmek üzere bir araya gelindiğini söyledi.

ZgotmplZ Türk Ajans Kıbrıs

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, Cumhuriyet Meclisi’ndeki toplantıya ilişkin değerlendirmede bulundu.

UBP Genel Başkanı, Başbakan Faiz Sucuoğlu, Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman ve Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay bugün öğle saatlerinde bir görüşme yapmış,  toplantıya partilerin genel sekreterleri de katılmıştı.

Hasipoğlu, hükümetin istifasından sonra farklı alternatifleri değerlendirmek üzere, CTP ve HP ile bir istişare toplantısı gerçekleştirdiklerini söyledi.

UBP Genel Sekreteri Hasipoğlu, yarın, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a yapılacak ziyaretten sonra, UBP’nin yetkili kurullarında değerlendirmelere başlayacaklarını kaydetti.

CTP VE HP LİDERLERİ NE DEMİŞTİ?

Görüşmenin ardından CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Faiz Sucuoğlu’nun değerlendirme, sohbet toplantısı yapılmasını talep ettiğini belirterek, genel duruma ilişkin bir değerlendirme yaptıklarını açıklamıştı.

HP Genel Başkanı Kudret Özersay da memleketin sorunlarıyla sıkıntılarının konuşulduğunu ve görüş alışverişinde bulunulduğunu ifade etmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar