Trafikte ve mekanlarda sıkı denetim

7 Aralık 2022

A
A

Lefkoşa ve İskele bölgesinde dün 20.00 ile 00.00 saatleri arasında trafik ve asayiş denetimleri yapıldı. Denetimde kurallara uymayan sürücülere ceza kesildi. Ayrıca kumarhanelere girmesi yasak olan şahıslar hakkında, yasal işlem başlatıldı.

ZgotmplZ
Temsili
PGM

Lefkoşa’da; gerçekleştirilen denetimler kapsamında, bölgede faaliyet gösteren gece kulüpleri ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerler kontrol edildi. 

Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde ise, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 31 kişi tespit edildi. Şahısların hakkında yasal işlem başlatıldı.

7 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu, toplam 450 araç sürücüsü kontrol edildi. 151 araç sürücüsü çeşitli suçlardan haklarında işlem yapıldı. 7 aracın trafikten men edildiği belirtildi. 

İskele’de; gerçekleştirilen denetimler kapsamında, halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde yapılan denetimlerde olumsuz bir duruma rastlanmadı. 

Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde ise, kumarhaneye girmesi ve bulunması yasak olan 1 kişi tespit edildi. 

76 SÜRÜCÜYE CEZA KESİLDİ

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu, toplam 385 araç sürücüsü kontrol edildi, 76 araç sürücüsüne çeşitli suçlardan hakkında işlem yapıldı. 

Ayrıca Girne’de, kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde ise, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 6 kişi tespit edilerek haklarında işlem yapıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar