Töre: Uluslararası teknik direktörlerin konferans için ülkeye gelmesi sevindirici

27 Mart 2024

A
A

Meclis Başkanı Töre, GTF Uluslararası Grand Master Semineri ve Konferansı için 17 ülkeden gelen temsilcileri kabulünde, bu tür faaliyetlerin ülke tanıtımına katkı koyduğunu söyledi.

ZgotmplZ Eyüp Zafer Gökbilen - Facebook

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, "GTF Uluslararası Grand Master Semineri ve Konferansı" için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gelen üst düzey teknik direktörlerini kabul etti.

Cumhuriyet Meclisinden verilen bilgiye göre, 17 ülkeden temsilcilerin bulunduğu heyete KKTC Taekwondo Karate Judo Aikido Federasyonu Başkanı 9'uncu Dan Senior Grand Master Eyüp Zafer Gökbilen başkanlık yaptı.

Meclis Şeref Salonunda gerçekleşen kabulde konuşan Töre, üst düzey teknik direktör ve hakemlerin KKTC’de düzenlenen bir seminere katılmasının sevindirici olduğunu, bu tür faaliyetlerin ülke tanıtımına katkı koyduğunu söyledi.

Çok yönlü çalışmanın önemli olduğunu dile getiren Töre, Eyüp Zafer Gökbilen’e ve seminere katılan teknik direktörlere başarılar diledi.

Başkan Töre, ziyaret sonrasında konuk heyete Meclis anı madalyası takdim etti.

"GTF Uluslararası Grand Master Semineri ve Konferansı", Malezya, Porto Riko, Amerika Birleşik Devletleri, Norveç, Güney Afrika, Dominik, Rusya ve Şili’den; uluslararası alanda eğitim veren 15 üst düzey antrenörün yanı sıra ülkeden de 8 antrenörün katılımı ile yapılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar