Süratle giderken çarptığı araçtaki iki kişinin yaralanmasına sebep oldu

11 Nisan 2024

Güncelleme: 11 Nisan 2024

A
A

Güzelyurt istikametine doğru aşırı süratle giden genç, önündeki araca çarparak, araç sürücüsü ve yolcusunun yaralanmasına neden oldu.

ZgotmplZ MYK Haber

Lefkoşa - Güzelyurt Anayolu'nda bugün saat 17.20 sıralarında aşırı sürat ve dikkatsizlik nedeniyle meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklamaya göre,19 yaşındaki Mehmet Deniz Kayhan (E), kullandığı MR 246 plakalı salon araç ile anayolun 11-12'inci km'leri arasında Güzelyurt istikametine doğru sağ şeritte aşırı süratli ve dikkatsizce seyrederken, direksiyon hakimiyetini kaybederek o esnada aynı yönde sol şeritte seyreden 27 yaşındaki Kağan Cingöz (E-27) yönetimindeki LT 815 plakalı salon aracın sağ yan kısmına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle LT 815 plakalı araç yolun solundan çıkıp tekrar yola giriş yaptıktan sonra sol yan kısmı üzerine devrilirken, Kayhan'ın kullandığı araç ise yolun sağında bulunan bariyerlere çarpıp durdu.

Kaza sonucu, Kağan Cingöz ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Hazal Hoca (K-31) hafif yaralanarak, ambulans ile Lefkoşa Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar