Serdarlı'daki kazada yaralı sayısı 3: Tedavileri sürüyor

8 Mayıs 2024

A
A

Ercan-İskele Anayolu'nda sabah saatlerinde iki aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada yaralanan sürücülerden biri Lefkoşa Devlet Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı. Diğer sürücü ve araçtaki yolcunun tedavileri devam ediyor.

ZgotmplZ

Ercan-İskele Anayolu üzerinde, Serdarlı mevkisinde bu sabah saat 07.30 sıralarında iki aracın yüz yüze çarpıştığı kazaya ilişkin ayrıntılar belli oldu.

Polisten verilen bilgiye göre; 19 yaşındaki Özkan Tulga (E) MC 690 plakalı araç ile Ercan istikametine doğru seyrederken, Ejder Petrol İstasyonu önlerine geldiğinde, dikkatsizliği nedeniyle yolun sağına geçmesi sonucu, o esnada karşı istikametten gelen Mücahit Demirel'in (E-26) kullandığı 54 DR 638 plakalı araçla çarpıştı.

Kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü ile MC 690 plakalı araçtaki 17 yaşındaki yolcu Ali Alkoçoğlu (E), Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Mücahit Demirel yapılan müdahalenin ardından yoğun bakım servisinde müşahede alınırken, MC 690 plakalı araç sürücüsü Özkan Tulga ve araçtaki yolcu Ali Alkoçoğlu’nun tedavileri ise halen sürüyor
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar