Polisin önünde sorun çıkardı, cezaevine gönderildi

Kamalı Haber, 8 Nisan 2024

Güncelleme: 9 Nisan 2024

A
A

Güzelyurt'ta yaşanan bir olayla ilgili olarak tutuklanan O.Y, mahkemeye çıkarıldı. Suçlamalar arasında "darp", "uygunsuz hal ve tavır", "KKTC'de ikamet izinsiz kalma" ve "sarhoşluk" gibi suçlar bulunuyor. 

ZgotmplZ

Güzelyurt’ta meydana gelen “darp, uygunsuz hal ve tavır, KKTC’de ikamet izinsiz kalma, sarhoşluk” suçlarından tutuklanan O. Y. mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olayı anlatan polis memuru, zanlının 7 Nisan 2024 tarihinde saat 21.30 sıralarında Güzelyurt Polis Müdürlüğü önünde 258 promil alkol etkisi altında bulunduğu sırada taksici M.A.’nın göğsüne yumruk atarak, darp ettiğini söyledi.

Polis, zanlının bağırıp çağırarak, çevreyi rahatsız ettiğini ifade etti. Polis, zanlının suçüstü tutuklandığını ve soruşturma başlatıldığını açıkladı. Polis, yapılan soruşturma sonucu zanlının 30 Eylül 2023 tarihinden beri 129 gün KKTC’de ikamet izinsiz kaldığının belirlendiğini söyledi.

Polis, zanlının aleyhine getirilen darp suçunu kabul etmediğini, diğer davaları kabul ettiğini belirtti. Polis memuru, soruşturmanın tamamlandığını belirterek, zanlının “darp, uygunsuz hal ve tavır, KKTC’de ikamet izinsiz kalma, sarhoşluk” suçlarından yargılanmak üzere cezaevine gönderilmesini talep etti.

Yargıç, zanlıyı davaları hazır oluncaya kadar 20 günü aşmayacak bir süreyle cezaevine gönderdi.
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar