Polis otoparkında uyuşturucuyla yakalandı

Kamalı Haber, 21 Nisan 2024

A
A

Girne'de meydana gelen bir trafik kazası sonrasında, polis otoparkında aracın evraklarına bakılırken torpidoda uyuşturucu madde bulunması üzerine bir kişi mahkemeye çıkarılarak tutuklandı.

ZgotmplZ

Girne'de meydana gelen bir trafik kazası soruşturması sırasında, araçta yapılan aramada uyuşturucu madde bulunması üzerine tutuklanan D.K.T. isimli bir kişi mahkemeye çıkarıldı.

Polis memuru mahkemede yaptığı bilgilendirmede, zanlının 21 Nisan 2024 tarihinde Girne'de meydana gelen bir trafik kazasıyla ilgili olarak tutuklandığını belirtti.

Polis zanlının 21 Nisan 2024 tarihinde saat 02:45 raddelerinde, Girne'de meydana gelen trafik kazası meselesi ile ilgili olarak Girne Polis Müdürlüğü otoparkı içerisine getirilen Ozanköy de sakin zanlı Deniz Kaan Tongarlı’nın kullanımında bulunan kırmızı renk Suzuki Swift marka aracın torpido kısmı içerisinde, Girne Trafik Şube'de görevli polis tarafından araca ait evraklar alınacağı esnada, gözlük kılıfı içerisindeki mavi renk Marlboro marka sigara paketi içerisinde alüminyum folyoya sarılı şekilde, yaklaşık 2 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde tespit edildiğini mahkemeye aktardı.

 Ayrıca, zanlının ikametinde yapılan aramada da yaklaşık 1 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan bir madde bulunduğunu ekledi.

Polis, olayla ilgili soruşturmanın henüz başladığını ve şüphelinin cep telefonunun incelenmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, bulunan uyuşturucu maddelerin analizinin yapılması için Devlet Kimya Laboratuvarına gönderilmesi gerektiğini ifade etti.

Polis memuru, soruşturmanın sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için şüphelinin 3 gün boyunca poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Cenkay İnan, polisin talebini değerlendirerek, zanlının soruşturma maksatlı 3 gün boyunca poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar