Özkunt: TDP ile temiz eller operasyonu başlayacak

6 Mart 2024

Güncelleme: 7 Mart 2024

A
A

TDP Genel Sekreteri Nevzat Özkunt, yeniGenel Başkan Zeki Çeler ve yeni seçilen Parti Meclisi (PM) ve Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ile yeni bir dönem başladığını söyledi.

ZgotmplZ

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Sekreteri Nevzat Özkunt  katıldığı bir programda ülke gündemini ve kurultayı değerlendirdi.

Özkunt, 25 Şubat Pazar gerçekleştirilen kurultayla, TDP&TKP-YG bütünleşme sürecinin tamamlandığını, yeni Başkan Zeki Çeler ve yeni seçilen Parti Meclisi (PM) ve Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ile yeni bir dönem başladığını söyledi.

TDP'NİN YENİ DÖNEMİ

TDP&TKP-YG birleşme sürecinin tamamlandığını ve yeni başkan Zeki Çeler ile yeni seçilen yönetimle yeni bir dönemin başladığını belirtti. Partinin samimiyet ve temizlik üzerine odaklanacağını vurguladı.

ÜNİVERSİTELERDE SAHTE DİPLOMA SKANDALI

Sahte diploma skandalının üzücü olduğunu ve üniversitelerin ciddi şekilde zarar gördüğünü ifade etti. Özellikle Kemal Dürüst gibi isimlerin önceki dönem faaliyetlerinin incelenmesi gerektiğini söyledi.

NARENCİYE KRİZİ VE TARIM

Yerli üreticilerin narenciye krizi nedeniyle mağdur olduğunu ve acilen çözüm bulunması gerektiğini belirtti. Üreticilerin zararlarının tazmin edilmesi ve gelecek için önlemlerin alınması gerektiğini vurguladı.

EKONOMİK SORUNLAR VE YOLSUZLUKLAR

Enflasyonun arttığını ve kamuda tasarruf tedbirlerinin alınmadığını belirtti. Temel gıda ve temizlik ürünlerindeki fiyat artışlarının önlenmesi için denetimin artırılması gerektiğini vurguladı.

SOSYAL ADALET VE TEMİZ ELLER OPERASYONU

Ülkedeki sosyal adaletin yeniden tesis edilmesi ve yolsuzlukların önlenmesi için temiz eller operasyonunun başlatılması gerektiğini ifade etti. Sol bir iktidarın bu hedeflere ulaşmak için gerekliliğini vurguladı.

Özkunt şunları söyledi:

 “Neredeyse her alanda yolsuzluk batağına saplanan ve çürümüşlük yaşanan ülkemizde mutlaka temiz eller operasyonu başlatılmalıdır. Sonuç olarak bu ülkede ciddi erozyona uğrayan sosyal adalet duygusunu geri getirecek, her alanda sosyal devletin varlığını insanına hissettirecek ve temiz eller operasyonunu başlatacak bir sol iktidarı mutlaka sağlayacağız”

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar