Özersay'dan yolsuzluk ve ihanet vurgusu

3 Mart 2024

Güncelleme: 3 Mart 2024

A
A

Halkın Partisi lideri Kudret Özersay, Edremit ve Zeytinlik'i ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Ziyaretler sırasında yaptığı açıklamalarda, ülkedeki yolsuzlukların ve sahtekarlıkların vatanseverliğe ihanet olduğunu söyledi.

ZgotmplZ

Halkın Partisi, Edremit ve Zeytinlik'i ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Genel Başkan Kudret Özersay, ziyaretlerde yaptığı açıklamalarda, ülkedeki yolsuzluk ve sahtekarlıkların arttığını ve bunun halka ihanet olduğunu belirtti. Özersay, halkın yaşananları takip ettiğini ve farkında olduğunu ifade ederek, bu çürümüşlüğün sorumlularının bedelini ödeyeceğini söyledi.

Özersay, Girne ve İskele bölgelerindeki okullarda Türkçe bilmeyen yabancı uyruklu öğrenci sayısının arttığını ve bu durumun öğretmenler için ciddi bir zorluk olduğunu dile getirdi. Devlet okullarındaki eğitim sorunlarının plansızlık, alt yapı eksiklikleri ve tam gün eğitime geçiş için yeterli kaynağın ayrılmamasından kaynaklandığını belirtti.

Ayrıca, devlet hastanelerinde hastaların bakıcı mafyasına teslim edildiğini ve birçok sigortalı hastanın ilaç bulmakta zorluk çektiğini söyledi. Özersay, Halkın Partisi olarak halkın parasını çalanları ve dolandırıcıları takip edeceklerini ve bu kişilerin peşini bırakmayacaklarını vurguladı.

Ziyaretlerde Halkın Partisi Genel Başkanına Genel Sekreter Turgut Alas, Girne İlçe Başkanı Çağın Çağatay Karataş, Girne İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Parti Meclisi üyeleri eşlik etti. Özersay, ülkede vatandaşların ay sonunu getiremediği bir dönemde bazı kişilerin kendi çıkarlarını düşündüğünü belirterek, bu kişilerin peşini bırakmayacaklarını ve yargılanmalarının önünün açılması gerektiğini vurguladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar