Özersay'dan Başbakanlığa yeni sınavsız ve münhalsiz alım iddiası: Yazıklar olsun

14 Mart 2024

Güncelleme: 14 Mart 2024

A
A

HP lideri Özersay, kendilerine gelen duyuma göre, Başbakanlığa sınavsız ve münhalsiz 30 kişinin geçici istihdam edildiğini ileri sürerek, "Kurultay saçmalıklarınız için devletin ve milletin canına okudunuz! Yazıklar olsun." dedi.

ZgotmplZ

Haber Merkezi

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, Başbakanlığa yine sınavsız ve münhalsiz alım yapıldığını ileri sürdü.

Özersay, aldıkları duyuma göre 30 kişinin geçici istihdam edildiğini ileri sürerek, tepkisini "Kurultay saçmalıklarınız için devletin ve milletin canına okudunuz! Yazıklar olsun." sözleriyle dile getirdi.

Kudret Özersay, sınavsız ve münhalsiz alım iddiasına yer verdiği paylaşımında şunları kaydetti:

"Bize gelen duyuma göre Başbakanlık yine yaklaşık 30 kişilik GEÇİCİ İSTİHDAMI için yetki almış! SINAVSIZ, başka kimsenin haberi olmaması için MÜNHALSİZ, bekleyen binlerce gencin FIRSAT EŞİTLİĞİ hakkını gasp ederek istihdam!!! Sonra da örneğin yaşlı bakım evlerinde insanlara kötü muamele olunca neden denetlemediniz diye sorduğumuzda "personel yok" diyorsunuz değil mi? Madem ki imkan vardır duyuru yapıp, Kamu Hizmeti Komisyonu'nun yapacağı sınavla DEVLETTE GERÇEKTEN İHTİYAÇ OLAN YERLERE nitelikli personel neden almıyorsunuz? ÇÜNKÜ onu yaparsanız EŞ, DOST, AHBAP VE YANDAŞLARINIZI işe sokamayacaksınız da ondan değil mi? Kurultay saçmalıklarınız için devletin ve milletin canına okudunuz! Yazıklar olsun..."

HP lideri Özersay, yılbaşından hemen önce de Başbakanlığa "geçici işçi" statüsünde 8 kişinin sınavsız ve münhalsiz istihdam edildiğini ileri sürmüştü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar