Onur Olguner CTP'den istifa etti

18 Ocak 2023

Güncelleme: 18 Ocak 2023

A
A

CTP'li Onur Olguner, LTB başkan adaylığı ön seçim sürecinde yaşadıkları nedeniyle partisinden istifa ettiğini açıkladı.

ZgotmplZ

25 Aralık Yerel Seçimleri öncesi CTP'den Lefkoşa Türk Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan CTP PM Üyesi Mimar Onur Olguner, Sıla Usar İncirli ile girdiği ön seçimi kaybetmiş belediye başkanlığı yarışına katılamamıştı.

Olguner bugün yaptığı açıklamada Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP)'nden istifa ettiğini kamuoyuna duyurdu. Olguner sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "LTB Başkan Adaylığı ön seçim sürecinde CTP Parti Merkezi ve Lefkoşa İlçesinin tutumları ve yaşanan olaylar 10 yıllık parti ile olan duygusal bağımı zayıflatmıştır" dedi.

"10 YILDAN SONRA HAYATIMDAKİ ÖNEMLİ DEFTERİ KAPATIYORUM"

"Gönlüm bu ağırlığı artık kaldıramayacak noktaya geldiğinden parti üyeliğimden istifamı genel sekretere detaylı gerekçeleriyle pazartesi günü sunmuş bulunuyorum dostlar" diyen Olguner sözlerine şöyle devam etti: "Parti adına bu güne kadar verdiğim emeklerin hepsini helal eder, benim üzerimde emeği geçen tüm dostlarıma ve büyüklerime teşekkürü borç bilirim. 10 yıldan sonra hayatımdaki bu önemli defteri kapatırken CTP içerisinde vizyonlara ve demokrasiye gönülden inanan tüm dostlarımı ve büyüklerimi selamlarım."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar