Nijeryalı yetkililer Lefkoşa'da

10 Mart 2024

Güncelleme: 10 Mart 2024

A
A

Nijerya Milli Eğitim Bakanlığı temsilcisi Omeh Nwokpoku ve Ankara Büyükelçiliği'nden Henry Chikogu, Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu'nu ziyaret ederek, Nijeryalı öğrenciler hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

ZgotmplZ

Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Nijerya vatandaşı öğrencilerle ilgili görüşmeler yapmak üzere KKTC'ye gelen Nijerya Milli Eğitim Bakanlığı temsilcisi Omeh Nwokpoku ve Ankara Büyükelçiliği'nden Henry Chikogu'yu kabul etti.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, görüşmede Yüksek Öğrenim ve Dış İlişkiler Dairesi Müdürü Behcet Çelebi de hazır bulundu.

Görüşmede, adadaki Nijeryalı öğrencilerin durumu ele alındı ve Milli Eğitim Bakanı Çavuşoğlu, öğrencilerin güvenliği ve kaliteli eğitim almalarının öneminin altını çizdi.

Çavuşoğlu, Nwokpoku'ya, adaya eğitim amacıyla gelecek başarılı öğrencileri karşılamaktan memnuniyet duyacaklarını ve iş birliğini geliştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Nwokpoku ise, gelecek öğrencilerin güvenliği ve refahı konusunda karşılıklı iş birliğini artırmak istediklerini ifade ederek, üniversitelerin akreditasyonları hakkında bilgi aldıklarını ve Kuzey Kıbrıs'ta iyi bir eğitim alma imkanı bulunduğunu vurguladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar