Mağusa'nın alt yapısı çöktü: Belediye ekipleri devrede!

12 Mayıs 2024

Güncelleme: 12 Mayıs 2024

A
A

Sağanak yağışlar, Gazimağusa'nın alt yapı sistemlerinde geçici tıkanmalara neden oldu. Bu durum, özellikle İsmet İnönü Bulvarı, Gülseren Kavşağı, Anafartalar Caddesi ve Sema Otel Çemberi gibi bölgelerde drenaj hatlarının etkilenmesine yol açtı.

ZgotmplZ

 Gazimağusa'da etkili olan sağanak yağış kentin bazı bölgelerinde alt yapısını etkiledi.

Özellikle İsmet İnönü Bulvarı, Gülseren Kavşağı, Anafartalar Caddesi ve Sema Otel Çemberi gibi bölgelerde drenaj hatlarının etkilenmesine yol açtı. Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay'ın yaptığı açıklamaya göre, belediye ekipleri, tıkanan drenaj hatlarının yeniden akışını sağlamak için hızlı bir şekilde müdahale ediyor. 

Ayrıca, yaşanan su kesintisi sorununa da değinen Başkan Uluçay, Geçitköy'den şehre su getiren şebekeye ait Sınırüstü-Mağusa hattında meydana gelen arızanın giderildiğini de belirtti. 

 

Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay şu açıklamayı yaptı:

“Bugün yaşanan sağanak yağışlar sebebiyle drenaj hatları tıkanan İsmet İnönü Bulvarı,  Gülseren Kavşağı, Anafartalar Caddesi ve Sema Otel Çemberi’nde Belediye ekiplerimiz tıkanan drenaj hatlarında yeniden akışı sağlamak için müdahale ediyor. Ekiplerimiz yaşanabilecek tüm olumsuzluklara müdahale etmek adına sahada olmaya devam edecek.

Bu esnada Geçitköy’den şehre su getiren şebekenin Sınırüstü-Mağusa hattında meydana gelen arıza giderilmiş olup, 24 saattir şehre su verilmektedir. Şu ana kadar depolarına su ulaşmayan evlerin yüksek bölgelerde olması sebebiyle gecikme yaşanıyor, suyun tüm şehirde normal akışının yarına kadar düzelmesini bekliyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar