Lefkoşa ve Mağusa'nın bazı köylerinde 5, Girne'de 1.5 saatlik elektrik kesintisi olacak

26 Mart 2024

Güncelleme: 26 Mart 2024

A
A

Bugün Mesarya'nın bazı bölgeleri ile Görneç, Serdarlı, Paşaköy, Turunçlu ve Kurudere Köyleri'ne beş saat, Girne'de ise bazı bölgelere 1.5 saat elektrik verilemeyecek.

ZgotmplZ

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (Kıb-Tek), bugün ülkenin bazı bölgelerinde beş saatlik elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Kıb-Tek’ten yapılan açıklamaya göre, kesinti, yüksek ve orta gerilim elektrik şebekesindeki bakım onarım çalışması nedeniyle 09.00-14.00 saatleri arasında yapılacak.

Mesarya'nın elektrik verilemeyecek bölgeleri şöyle:

“Çukurova, Yeniceköy, Kalavaç, Beyköy, Cihangir, Gökhan ve Düzova, Balıkesir, Ercan Havaalanı’nın bir Bölümü, Değirmenlik, Minareliköy, Demirhan, Başpınar, Değirmenlik Ağıllar Bölgesi ve Değirmenlik Kırsal Kesim Arsaları, Meriç ve Gaziköy, Tünel, Çömlekci Çiftliği, Dilekkaya, Kırıkkale, Erdemli, Yiğitler, Kırıkkale Ağıllar, Erdemli Ağıllar, Kırklar’ın bir bölümü, Kırklar Türbesi, Margo Çiftliği Bölgesi, Akıncılar ve Gaziler, Ercan Havaalanı Kule ve Terminal Binası.”

Bugün ayrıca, Görneç, Serdarlı, Paşaköy, Turunçlu ve Kurudere Köyleri ile Paşaköy askeri tesislerinde de aynı saatlerde elektrik kesintisi yapılacak.

GİRNE  BİR BUÇUK SAATLİK KESİNTİ

Orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak bakım-onarım çalışması nedeniyle Girne’de de kesinti yapılacak.

09.30-11.00 arasında gerçekleşecek kesintiden The Ship Inn Hotel ve Girne Amerikan Üniversitesi arasındaki bölge etkilenecek.

Açıklamada, elektrik enerjisinin, çalışmaların seyrine göre belirtilen saatten daha erken veya geç verilebileceğinden, şebekede her an elektrik enerjisi varmış gibi davranılması istendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar