Kız meselesi tartışması, yaralamalı kavgaya döndü

Kamalı Haber, 25 Nisan 2024

Güncelleme: 25 Nisan 2024

A
A

Kız meselesi tartışmasını sosyal medyadan dışarıya taşıyan iki kişi, Gönyeli'de kavga etti. Kavgada zanlılardan biri ve ayırmaya çalışan taksici yaralanırken, her iki zanlı da tutuklandı.

ZgotmplZ

Gönyeli’de kız meselesi yüzünden M.A.B. ile A.T. arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralanırken, 2 kişi tutuklandı. 

Tutuklanan zanlılardan B.’nin T.’yi ve kavgayı ayırmaya çalışan taksiciyi bıçakla yaraladığı belirtildi. Olayda yaralanan T.’nin ise ülkede kaçak yaşadığı için tutuklandığı belirtildi.

Tutuklanan M.A.B., "Yaralama”, “Kanunsuz Bıçak Taşımak” A.T. ise “KKTC’de İkamet İzinsiz Bulunmak” suçundan Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. 

Mahkemede olguları aktaran polis, M.A.B. ile A.T.'nin kız meselesi yüzünden sosyal medya hesabı İnstagram üzerinden tartıştıkları ve 24 Nisan'da saat 03.20 sıralarında Gönyeli Gümüş Sokakta buluşup, birbirlerine vurmak suretiyle kavga ettiklerini kaydetti.

BIÇAKLA İKİ KİŞİYİ DE YARALADI

Kavga anında zanlı B.'nin üzerindeki bıçağı T.'nin kafasının arka kısmına sallayarak, 3 cm uzunluğunda kesi oluşturmak suretiyle yaraladığını söyleyen polis, B.'nin T.'yi olay yerine getiren ve ayırmaya çalışan taksici Cihat Alp'a da bıçağını sallayarak, sağ baş parmağını, sağ işaret parmağını, sol kol dirseğini, göğüs kısmını yaraladığını kaydetti. 

Polis, her iki yaralanın da devlet hastanesindeki ilk yardım tedavilerine müteakip taburcu edildiğini söyleyerek, her iki zanlının da tutuklandığını belirtti.

Zanlı T.'nin muhaceret kontrolünde 25 Aralık 2023 tarihinden beri KKTC'de toplamda 122 gün İkamet izinsiz olduğunun belirlendiğini açıklayan polis, alınacak ifadeler ve incelenecek kamera görüntüleri olduğunu, olayda kullanılan bıçağın da henüz bulunmadığını belirterek, bir gün ek tutukluluk talep etti.

Yargıç, zanlıların bir gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar