Kanunsuz iki silah temin eden kumarhane güvenlileri teminata bağlandı

Kamalı Haber, 2 Nisan 2024

Güncelleme: 2 Nisan 2024

A
A

Kaldığı lojmanda iki tabanca ve mermiler bulunan kumarhane güvenlik görevlisi zanlı ve silahı aldığı kişi, çıkarıldıkları mahkemede teminat karşılığında serbest bırakıldılar.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Girne Polis Müdürlüğü, Narkotik ve Mali Şube ekiplerinin Skull King Casino ile lojmanına düzenlediği operasyonda güvenlik görevlileri K.M. ile Ö.K. teminat talebiyle yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olguları aktaran polis, 26 Mart'ta Girne’de faaliyet gösteren “Skull King” isimli kumarhanenin lojmanında polis ekibi tarafından yapılan arama sonucunda K.M.'nin odası içerisinde bulunan valizde kanunsuz olarak 2 tabanca ile toplam 32 adet canlı mermi bulunarak emare olarak alındığını, zanlının silah ve mermileri 2024 yılı Ocak ayında aldığını söylediği Ö.K.'nin de tutuklandığını kaydetti.

Polis, silahın balistik incelemesinde herhangi bir olayda kullanılmadığının belirlendiğini ve soruşturmanın zanlıların etki edebileceği kısmının tamamlandığını ifade ederek, teminat talep etti.

İKİ ZANLI ZEMİNATLA SERBEST

Mahkeme, K.M.'nin 100 bin TL nakit teminat yatırmasına, bir milyon TL tutarında şahsi kefalet senedi imzalamasına, yurt dışına çıkışının yasaklanmasına, haftada 3 gün ıspat-ı vücut yapmasına, iki kefilin 300’er bin TL tutarında kefalet senedi imzalamasına emir verdi.

Yargıç, Ö.K.'nin yurt dışına çıkışının yasaklanmasına, haftada bir gün ıspat-ı vücut yapmasına, 30 bin TL nakit teminat yatırmasına, bir milyon TL şahsi kefalet senedi imzalamasına ve iki kefilin 500’er bin TL kefalet senedi imzalamasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar