Hırsızlıktan yakalanan dört genç, dört gün daha tutuklu

Kamalı Haber, 4 Mart 2024

Güncelleme: 4 Mart 2024

A
A

Otomobil parçaları çalıp, araçlara zarar veren yabancı dört lise öğrencisinin, yeniden çıktıkları mahkemede dört gün daha tutuklu kalmasına karar verildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da meydana gelen mülke tecavüz, kasti hasar ve sirkat suçlarından tutuklanan lise öğrencileri G.P.(E-17 Rusya), M.R.(E-17 Rusya), A.S. (E-17 Rusya) ve A.S. (E-17 İran), ek süre talebiyle yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olguları aktaran polis, zanlıların 2023 yılı Eylül ayı içerisinde Lefkoşa’da, Küçük Esnaf ve Zanaatkârlar bölgesinde, suç işlemek kastıyla S.Ç.’ye (E) ait etrafı tellerle çevrili arazinin güney kısmından girerek mülke tecavüz ettiklerini, muhtelif markalardaki arabalara ait toplam bir milyon 400 bin TL değerindeki parçaları sirkat edip, ayrıca araçların üzerindeki muhtelif kabloları tasarruflarındaki kesici aletlerle kasten ve kanunsuz olarak keserek 140 bin TL hasara uğrattıklarını söyledi.

AYNI YERDE YAKALANDILAR

Polis, zanlıların 1 Mart 2024 tarihinde yine aynı yerde kablo keserken, adli şube ekipleri tarafından suçüstü yakalandıklarını açıkladı. 

P.G.’nin evinde yapılan aramada kablo, Mercedes marka araçlara ait parçalar bulunduğunu ve zanlılardan P.G. ile M.R.’nin gönüllü ifade verdiğini açıklayan polis, aranan emareler olduğundan soruşturmanın devam ettiğini belirterek, zanlıların 4 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlıların 4 gün daha tutuklu kalmalarına emir verdi.

Kamalı Haber

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar