Göktaş ile görüşen Gardiyanoğlu, projelerini anlattı

17 Mayıs 2024

Güncelleme: 17 Mayıs 2024

A
A

Sadık Gardiyanoğlu, Türkiye Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile bir araya geldi. Gardiyanoğlu, yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahiplerine yönelik önemli çalışmalar başlattıklarını söyledi.

ZgotmplZ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı I. Sosyal Politikalar toplantısına katılmak üzere İstanbul’a giden ve burada Türkiye Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile bir araya geldi. 

Gardiyanoğlu bu yılı sosyal hizmet yılı ilan ettiklerini ve bakanlığın projeleri hakkında Göktaş’a bilgi verdi. Yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahiplerine yönelik önemli çalışmalar başlattıklarını belirten Gardiyanoğlu, sosyal devlet anlayışı çerçevesinde birçok projenin hayata geçirildiğini anlattı.

Türkiye Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ise, ailenin toplum için büyük önem taşıdığını vurgulayarak önümüzdeki yılı aile yılı ilan ettiklerini söyledi. Göktaş, Türk Devletleri olarak sosyal hizmet faaliyetlerinin geliştirilmesi ve uluslararası işbirliklerinin artırılmasını hedeflediklerini ifade etti. “Daha müreffeh bir gelecek inşa etmek için çalışıyoruz.” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar