Girne'deki bir evden defalarca eşya ve araç çaldılar

Kamalı Haber, 27 Nisan 2024

A
A

Çatalköy'deki bir eve birçok kez girerek evden muhtelif eşyalar çaldıkları, ayrıca aynı evin bahçesinden çaldıkları araca, daha önce çaldıkları bir plakayı taktıkları tespit edilen dört kişiye, mahkemede 7 gün ek tutukluluk verildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Girne’de 2023 yılı Ağustos ayı – Nisan 2024 tarihleri arasında meydana gelen “Geceleyin Ev Açma, İkametgahtan Sirkat ve Kasti  Hasar” suçlarından tutuklanan 17 ve 19 yaşlarındaki dört kişi, bugün yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede olguları aktaran polis, Çatalköy'de O.A.A.’ya ait ikametgahın penceresini kırarak birçok kez bilinmeyen tarihlerde giren zanlılar R.B., E.K., İ.G. ve İ.G.’nin ikametgah içerisinden henüz tespit edilemeyen miktarda ziynet eşyası, erkek giyim eşyası, muhtelif elektronik ev eşyası, beyaz eşya, alkollü içki çaldıklarını ve evin bahçesinden yine aynı kişiye ait aracın kontak anahtarını sirkat ettikten sonra, O.A adına kayıtlı bir aracın sirkat etmiş oldukları plakasını konu aracın takarak kullandıkları esnada trafik ekipleri tarafından tespit edildiklerini ve araçta bulunan R.B. ve E.K.'nin tutuklandıklarını diğer zanlılar İ.G. ve İ.G.'nin ise daha sonra tutuklandığını belirtti.

Foto: Kamalı Haber

R.B., İ.G. ve İ.G.’nin çaldıkları araçta ve evlerindeki aramada, çaldıkları eşyaların bir kısmının bulunduğunu belirten polis, zanlıların gönüllü ifadelerinde suçlarını itiraf ettiklerini, alınacak ifadeler ile incelenecek kamera görüntüleri yanında, kayıp emareler olduğunu belirterek, zanlıların 7 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç, zanlıların soruşturma maksatlı 7 gün daha poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar