Girne'de otomobil kaldırımda yürüyenlerin arasına daldı: 1 ölü, 2 yaralı

23 Mart 2024

Güncelleme: 23 Mart 2024

A
A

Girne merkezde, kaldırımda yürüyenlerin arasına dalan bir otomobil, üç kadına çarptı, birisi olay yerinde can verirken, diğer ikisi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

ZgotmplZ MYK

Girne'de meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Olay, 17.00 sıralarında meydana geldi. CS 366 plakalı otomobil, Bedrettin Demirel Caddesi üzerinde Barış Parkı'ndan eski Hirondel Çemberi yönüne ilerlerken, Near East Bank önünde kaldırımda yürüyenlerin arasına aldı.

Önce üç kadına çarpan otomobil, kaldırımda bulunun bir bina levhası ve ağaca çarpmasının ardından yola savrularak, durdu.

Üç kadından 22 yaşındaki Cihan Yüksel olay yerinde can verirken, 21 yaşındaki Büşra Yavuz ve 21 yaşındaki Begüm Döşkaya yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Otomobilin çarptığı kadınlardan birinin 15 metre ileri savrulduğu ve ağır yaralı olduğu öğrenildi.

MYK Haber'in olay yerinden edindiği bilgilere göre, kazanın ardından şoka giren CS 366 plakalı Toyota Marino marka otomobil sürücüsünün, 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Gökmen Güniken olduğu öğrenildi.

Güniken'in, polisin olay yerinden yaptığı alkol kontrolü ise temiz çıktı.

Sürücü Gökmen Güniken ile otomobilde yolcu olarak bulunan Mehtap Kutat da kazada hafif yaralandı.

POLİS AÇIKLAMASI

Polisten kazaya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"23.03.2024 tarihinde, saat 17:00 sıralarında, Girne'de Bedrettin Demirel Caddesi üzerinde, Gökmen Güniken (E-20), yönetimindeki CS 366 plakalı araç ile cadde üzerinde süratli ve dikkatsizce doğu istikametine doğru seyrettiği esnada, direksiyon hakimiyetini kaybederek, yolun solundan kaldırma çıkması sonucu, o esnada kaldırım üzerinde batı istikametine doğru yaya olarak yürümekte olan Cihan Yüksel (K-22), Büşra Yavuz (K-21) ve Begüm Döşkaya'ya (K-21) çarpmıştır. Kaza sonucu yaya Cihan Yüksel olay yerinde yaşamını yitirmiştir. Kazada ağır yaralanan yaya Büşra Yavuz ile hafif yaralanan Begüm Döşkaya'nın kaldırıldıkları Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde tedavileri halen sürüyor. Kazada hafif yaralan araç sürücüsü Gökmen Güniken ile araçta yolcu olarak bulunan Mehtap Kutat'ın ise tedavilerine Girne Dr. Akçiçek Hastanesi'nde devam edilmektedir. Soruşturma devam etmektedir."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar