Girne'de, freni boşalan tır duvara çarptı

19 Nisan 2024

Güncelleme: 20 Nisan 2024

A
A

Girne'de, malzeme taşıyan tır sürücüsü, freninde yaşanan arıza nedeniyle Neo AVM'nin duvarına çarparak durabildi. Kaza sonrası, bir kişinin hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

ZgotmplZ

Haber Merkezi

Girne'de saat 17.30 sıralarında, Eziç ışıkları bölgesinde kaza yaşandı.

Neo AVM'de bulunan Gymnasium Fitness Club'a spor malzemesi taşıyan tır, fren sisteminde yaşanan arıza nedeniyle, AVM'nin otopark girişindeki duvara çarptı.

MYK Haber'in edindiği bilgiye göre, kaza sonrası, tırda yolcu olarak bulunan bir kişi ayağından yararlanırken, sürücü ise polis merkezine götürüldü.

Polis kazayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Girne’de Şehit İsmet Dülger Sokak'ta “Neo Park” isimli park alanında, tır bir aracın dorsesi içerisinde bulunan spor aletlerinin Hüseyin Çetin (E-38) tarafından indirildiği esnada, fren sisteminde meydana gelen arıza nedeniyle araç geri geri akmaya başladı. Bunun üzerine Hüseyin Çetin, araçtan aşağıya atlayarak yaralandı.

Geri geri hareket eden tır araç, park alanı içerisinde bulunan bir şahsa ait araca, sensörlü bariyerlere ve taş duvara çarparak durdu.

Olayda yaralanan Hüseyin Çetin kaldırıldığı Girne Dr. Akçiçek Hastanesi'nde her iki ayağında kırık teşhisi ile yapılan tedavisinin ardından taburcu oldu. .

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar