Evlerinde uyuşturucu ve malzemeleri bulundu: 6 gün daha tutuklu bekleyecekler

Kamalı Haber, 27 Nisan 2024

Güncelleme: 27 Nisan 2024

A
A

Girne'de kaldıkları evde çeşitli uyuşturucu madde ve ekipmanları bulunan zanlıların avukatları, mahkemede istenen 7 gün süreye itiraz etti. Yargıç, 6 gün ek tutukluluk verdi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Girne’de meydana gelen uyuşturucu madde tasarrufu suçundan tutuklanan zanlılar K.Y. ve L.E. bugün yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Polis ekiplerinin zanlıların birlikte kiraladıkları evde 22 Nisan'da gerçekleştirdiği bir operasyon sonucunda, çeşitli uyuşturucu madde kalıntılarına ve uyuşturucu ekipmanlarına rastlandı.

Aramada, mutfak bankosunun üzerindeki bej çanta içinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet camdan pipo, içinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan insülin enjektörü ile şeffaf naylon içerisinde naylona sarılı yaklaşık 3 gram ağırlığında hintkeneviri, içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan metal öğütücü ile plastik kutu içinde yarım gram ağırlığında tütün ile karışık hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve 1 adet yeşil renk uyuşturucu madde olduğuna inanılan hap bulunarak emare olarak alındı.

Polis olayın akabinde zanlıların suçüstü tutuklandığını, vermiş oldukları ifade ve yapmış oldukları beyanların teyit tekzip edilmesi gerektiğini belirterek, 7 gün daha poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Zanlıların avukatları süreye itiraz edince duruşma yapıldı. Gerçekleştirilen duruşmanın ardından kararını açıklayan yargıç, zanlıların 6 gün daha tutuklu kalmalarına emir verdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar