Evinden uçaksavar mermisi çıktı

Kamalı Haber, 9 Mayıs 2024

A
A

Lefkoşa'da şüphe üzerine bir araçta yapılan aramada 1 gram uyuşturucu madde bulundu. 17 yaşındaki zanlının evinde ise uçaksavar mermisi ele geçirildi. Zanlıya ilk etapta bir gün tutukluluk verildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa'da Surlariçi'nde üzerinde tasarrufunda uyuşturucu madde bulunan zanlı S.A., tutuklanarak mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran polis, zanlı S.A.’nın, "Kanunsuz Uyuşturucu Madde Tasarrufu Ve Kanunsuz Patlayıcı Madde Tasarrufu" suçundan methaldar olduğunu söyledi.

8 Mayıs'ta saat 11.50 sıralarında Lefkoşa Surlariçi'nde İplik Pazarı Sokak üzerinde bir polis ekibi tarafından şüphe üzerine bir araçta arama yapıldığını, araçta yolcu olarak bulunan 17 yaşındaki zanlı S.A.’nın sağ eli ile aracın iki koltuğu arasında bulunan el freninin olduğu bölgeye bir şeyler koyduğunun görüldüğünü belirten polis, kontrolde, uyuşturucu madde olduğuna inanılan yaklaşık 1 gram ağırlığında streç naylona sarılı hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunup, suçüstü hali gereği tutuklandığını söyledi.

ODASINDA UÇAKSAVAR MERMİSİ ÇIKTI

Polis ayrıca zanlının kalmakta olduğu Lefkoşa, Küçük Kaymaklı'da kaldığı evde yapılan aramada ise, odadaki dolabın çekmecesi içerisinde bir adet uçaksavar mermisi bulunup emare olarak alındığını anlattı.

Zanlının mesele ile ilgili olarak verdiği gönüllü ifadenin teyit tekzip edileceğini, ayrıca alınan emarelerin tahlile gönderildiğini belirten polis, ilk etapta soruşturma maksatlı 1 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç, zanlının soruşturma maksatlı 1 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi. 
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar