Evde uyuşturucu ekipmanları çıktı

Kamalı Haber, 23 Nisan 2024

Güncelleme: 23 Nisan 2024

A
A

Girne'de bir evde yapılan aramada çeşitli uyuşturucu madde kalıntılarına ve uyuşturucu ekipmanlarına rastlandı. Tutuklanan ve mahkemeye çıkarılan iki kişi hakkında 3 gün tutukluluk verildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Girne'de uyuşturucu madde tasarrufu suçundan tutuklanan K.Y. ve L. E. mahkemeye çıkarıldı.

Polis memuru mahkemede olayın detaylarını aktardı.

Zanlıların birlikte kiraladıkları ikametgahlarına polis ekiplerinin gerçekleştirdiği bir operasyon sonucunda, çeşitli uyuşturucu madde kalıntılarına ve uyuşturucu ekipmanlarına rastlandı.

1 adet içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan camdan pipo, içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan insülin enjektörü ile şeffaf renk naylon içerisinde naylona sarılı yaklaşık 3 gram ağırlığında hintkeneviri olduğuna inanılan madde, içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan  metal öğütücü ile yarım gram ağırlığında tütün ile karışık hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve 1 adet yeşil renk uyuşturucu madde olduğuna inanılan hap bulunarak emare olarak alındı.

Polis, zanlıların suçüstü yakalandığını ve verdikleri ifadelerin teyit edilmesi gerektiğini belirterek, soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Yargıç, zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar