Erhürman'dan erken seçim vurgusu

5 Mart 2024

Güncelleme: 5 Mart 2024

A
A

CTP Genel Başkanı Erhürman, ülkenin son derece karanlık günlerden geçtiğini belirterek, 2024 yılının erken seçim yılı olması gerektiğini savundu.

ZgotmplZ

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Yeniboğaziçi Ocak Örgütü, örgüt lokalinde "Sosyal Buluşma" etkinliği düzenledi.

Çok sayıda partilinin ve yurttaşın katıldığı geceye, CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, CTP Lefkoşa Milletvekili ve Örgüt Sekreteri Ürün Solyalı, CTP Mağusa milletvekilleri, CTP Mağusa İlçe Başkanı Oktay Kayalp, CTP Yeniboğaziçi Ocağı Örgüt Başkanı Şemsi Oyuncu ve CTP eski Genel Başkanı ve eski Başbakan Ferdi Sabit Soyer katıldı.

ERHÜRMAN: BİRÇOK SEKTÖR KRİZDE 

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman Yeniboğaziçi’ndeki etkinlikte yaptığı konuşmada, ülke olarak son derece karanlık günlerden geçildiğini ifade etti.

Ülkenin aynı anda birçok sektörde krize yuvarlandığını dile getiren Erhürman, bu krizlerin halka daha fazla zarar vermemesi için mücadele ettiklerini belirtti. 

Ülkenin aynı anda yoksullaştırıldığını ve yoklaştırıldığını, çocukların gözlerini göç yollarına dikmek zorunda bırakıldığını vurgulayan Erhürman, “Euro 34 TL oldu ama KKTC ekonomisi Güney'e kaymaya başladı. Euro 34 TL ama birçok temel tüketim ürünü Güney'de daha ucuz hale geldi” diye konuştu. 

Tufan Erhürman, “Bu, akıllara durgunluk veren beceriksizlik, basiretsizlik ve öngörüsüzlüktür" ifadelerini kullanarak, 2024 yılının erken seçim yılı olması gerektiğini belirtti. 

KAYALP: HEDEF TEK BAŞINA İKTİDAR

CTP Mağusa İlçe Başkanı Oktay Kayalp da etkinlikte yaptığı konuşmada, hedeflerinin partiyi tek başına iktidara taşımak olduğunu vurguladı.

Bunun için de hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirten Kayalp, ülkeye zarar veren bu "yönetimi" ortadan kaldıracaklarını söyleyerek sözlerine son verdi. 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar