Denetimlerde ceza yağdı

17 Mart 2024

A
A

Beş ilçede gerçekleştirilen trafik ve asayiş denetimlerinde 8 bin 536 araç sürücüsünden 1988 sürücüye ceza yazıldı. Ayrıca 16 kişi farklı nedenlerden dolayı tutuklu, 165 araç ise trafikten men edildi.

ZgotmplZ

Lefkoşa, Gazimağusa, Girne, Güzelyurt ve İskele polis müdürlükleri, 16-17 Mart tarihlerinde 22.00-02.00 saatleri arasında eş zamanlı asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirdi.

Bu denetimlerde, şu sonuçlar elde edildi:

Lefkoşa'da, 5 kişi ikamet izinsiz olarak tespit edilirken, 1 kişi kanunsuz bıçak taşıdığı için tutuklandı. Kumarhanelerde bulunması yasak 39 kişi tespit edilerek yasal işlem yapıldı. Trafik denetimlerinde 682 araç sürücüsüne çeşitli suçlardan ileri işlem uygulandı ve 103 araç trafikten men edildi.

Gazimağusa'da, 2 kişi ikamet izinsiz olarak tespit edilirken, 20 kişi kumarhaneye girmesi yasak olduğu için yasal işlem gördü. Trafik denetimlerinde 813 araç sürücüsü çeşitli suçlardan rapor edildi. 1 sürücü tutuklanırken, 18 araç da trafikten menedildi.

Girne'de, kumarhaneye girmesi yasak 42 kişi tespit edilerek yasal işlem yapıldı. Trafik denetimlerinde 246 araç sürücüsü çeşitli suçlardan rapor edildi, 3 sürücü tutuklandı ve 36 araç trafikten men edildi.

Güzelyurt'ta, 2 kişi metamfetamin ve sentetik cannabinoid bulundurduğu için tutuklandı. Trafik denetimlerinde 144 araç sürücüsü çeşitli suçlardan rapor edildi ve 4 araç trafikten men edildi. 1 sürücü tutuklandı.

İskele'de, kumarhaneye girmesi yasak 16 kişi tespit edilerek yasal işlem yapıldı. Trafik denetimlerinde 103 araç sürücüsü çeşitli suçlardan rapor edildi ve 4 araç trafikten men edildi. 

Gemikonağı'nda yaşanan trafik kazasında ise, alkollü olduğu tespit edilen bir sürücü park halindeki bir araca çarptı ve tutuklandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar