CTP'den Töre için UBP ile görüşme talebi: Tavrımızı görüşme sonrası belirleyeceğiz

7 Aralık 2023

Güncelleme: 7 Aralık 2023

A
A

Zorlu Töre’nin televizyon programlarını gezerek CTP’yi hainlik ve Türkiye’yi "sevmemekle" suçlayan bir tavır içine girdiğini savunan CTP lideri Erhürman, UBP'den görüşme talep ettiklerini kaydetti.

ZgotmplZ

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, bugün Meclis’te yaptığı konuşmada Meclis Başkanı Zorlu Töre’nin katıldığı televizyon programlarında CTP’ye yönelik söylemlerini eleştirdi.

“ZORLU TÖRE’NİN NE HAKKI NE DE HADDİDİR…” 

Erhürman, Meclis Başkanı sıfatı taşıyan Zorlu Töre’nin televizyon programlarını gezerek CTP’yi hainlik ve Türkiye’yi “sevmemekle” suçlayan bir tavır içine girdiğini savundu.

Bu tavırları çok dikkate almadıklarını ve önemsemediklerini söyleyen Erhürman, “Bu kişi Meclis Başkanı sıfatını taşıyor ve Meclis'teki 19 milletvekilini, televizyonlarda bu şekilde itham etmek ne hakkı ne de haddidir.” diye konuştu.

"TAVRIMIZI GÖRÜŞME SONRASI BELİRLEYECEĞİZ"

Meclis Başkanlığı makamının Meclis içerisinde bağımsız ve tarafsız olması gerektiğine dikkat çeken Erhürman, “Durmadan meclisin yarısına yakınını hainlikle suçlayan bir kişinin bu makamı işgal etmesi bile züldür. Ünal Bey ile de konuştuk. Grup başkan vekillerimizle birlikte, UBP grup başkan vekilleriyle görüşme talep ettik. Bundan sonraki tavrımızın ne olacağını, görüşme sonrası belirleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar

İlginizi Çekebilir