CTP, Mağusa'da yürüyüşe hazırlanıyor

28 Mart 2024

Güncelleme: 28 Mart 2024

A
A

CTP Mağusa İlçe Başkanı Oktay Kayalp, önümüzdeki Cumartesi günü Gazimağusa'da düzenlenecek olan yürüyüş öncesi tüm kesimlere birlikte mücadele çağrısında bulundu.

ZgotmplZ MYK

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Mağusa İlçe Başkanı Oktay Kayalp, “Yoksulluğa, yolsuzluklara ve yok oluşa karşı kol kola girelim” ifadelerini kullanarak Cumartesi Gazimağusa’da düzenlenecek yürüyüş öncesi tüm kesimlere birlikte mücadele çağrısında bulundu.

Kayalp, CTP'nin "Yolsuzluk, yoksulluk ve yoklaşmaya yeter" temasıyla başlattığı eylemlilik sürecinin Gazimağusa'da devam edeceğini duyurdu.

CTP, Cumartesi günü saat 10.30'da Mağusa Anıt Çemberi'nden Sulu Çembere kadar bir yürüyüş gerçekleştirecek. Bu etkinlikle birlikte CTP, sokaktaki mücadelesine devam edeceğini vurguladı.

Oktay Kayalp, Güzelyurt'un ardından Gazimağusa'da düzenlenecek yürüyüş öncesinde yaptığı açıklamada, yolsuzluklar, yoksulluk ve yoklaşma gibi sorunlara dikkat çekeceklerini ve hükümete tepki göstereceklerini belirtti. Özellikle Mağusa Limanı'nın peşkeş çekilmesi ve DAÜ'nün batırılmak istenmesi gibi konulara da değinen Kayalp, tüm kesimlerin birlikte mücadele etmesinin önemine vurgu yaptı.

Kayalp, tüm kesimlere yapılan yürüyüşe katılım çağrısında bulunurken, yürüyüş sonunda CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman'ın bir konuşma yapacağını da belirtti. Ayrıca Kayalp, hem sokakta hem de Meclis'te mücadeleye devam edeceklerini ifade etti.

Yürüyüşle ilgili yapılan açıklamada, "hükümet" olarak nitelendirilen yapıya karşı protesto yapılacağı da belirtildi. Kayalp, sosyal sigortalı insanların ilaçlara erişimlerinde yaşadıkları mağduriyeti de hatırlattı ve memleket sevdası olan herkesi eyleme katılmaya davet etti. Kayalp, "Tüm halkımıza çağrımız, yoksulluğa, yolsuzluklara ve yok oluşumuza karşı kol kola girerek mitingimize destek vermeleridir" şeklinde konuştu.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar