Cihan'dan sonra Büşra da yaşama tutunamadı

1 Nisan 2024

Güncelleme: 1 Nisan 2024

A
A

Girne'de 23 Mart'ta kaldırımda yürürken aracın altında kalan ve ağır yaralı olarak tedavisi süren 21 yaşındaki Büşra Yavuz, yaşam mücadelesine 9 gün dayanabildi.

ZgotmplZ MYK

23 Mart günü Girne’de Bedrettin Demirel Caddesi üzerinde meydana gelen ölümlü trafik kazasında yaralanan iki kişiden biri daha yaşamını yitirdi.

Polisten verilen bilgiye göre, 21 yaşındaki Büşra Yavuz, tedavi gördüğü Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün yaşamını yitirdi.

Kaldırımda yürürken bir otomobilin altında kalan üç üniversite öğrencisinden 22 yaşındaki Cihan Yüksel, olay yerinde yaşamını yitirmişti. Ağır yaralanan Büşra Yavuz ile 21 yaşındaki Begüm Döşkaya hastanede tedavi altına alınmıştı. 

Girne Üniversitesi'nde hemşirelik okuyan ve Girne Akçiçek Hastanesi’nde staj yapan üç genç kızın, kaza sırasında Girne Barış Parkı’nda verilen iftar yemeğine gittikleri belirtmişti.

Polis, 27 Mart'ta kazaya sebep olan tutuklu zanlı Gökmen Güniken'in mahkemesi sırasında Büşra Yavuz’un doktoru ile görüşüldüğünü, derin komada olduğunun ve uyanmama ihtimalinin bulunduğunu öğrendiklerini açıklamıştı.

Bu yıl ülkede meydana gelen 11 ölümlü trafik kazasında yaşamını yitirenlerin sayısı 12'ye yükseldi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar