Bulduğu telefonu cebe indiren kaçak zanlı cezaevine gönderildi

22 Nisan 2024

A
A

Bulduğu cep telefonunu sıfırlaması için telefoncuya verdiği ve ülkede kaçak olarak kaldığı belirlenen zanlı, bir aylığına cezaevine gönderildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da bulduğu cep telefonunu ve ülkede kaçak kaldığı tespit edilen zanlı M.A. bugün yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Mahkemeye bilgi veren polis, 9 Nisan günü Lefkoşa'da Kemal Aksay Caddesi üzerinde bir şahsın düşürdüğü 6 bin TL değerindeki cep telefonunun, incelenen kamera görüntülerinde olay mahallinden aracıyla geçen zanlının bularak alıp çaldığını belirlediklerini söyledi.

Polis, zanlının 19 Nisan günü tutuklandığını, yapılan muhaceret kontrolünde ise 28 Ocak 2024 tarihinde 15 günlük turist vizesiyle ülkeye giriş yaptığını ancak izin süresi bittikten sonra 2 Şubat 2024’ten itibaren kaçak olarak ülkede kalmaya devam ettiğini kaydetti.

Polis, zanlının mahkemeye çıkarılarak, iki gün tutukluluk emri alındığını, bu süre içerisinde telefonu Lefkoşa’daki bir telefoncuya sıfırlaması için verdiğini itiraf ettiğini söyledi.

Polis, söz konusu telefonun emare alındığını, soruşturmanın tamamlandığını belirterek, zanlının tutuklu yargılanmasını talep etti.

Mahkeme, zanlının bir ayı aşmayacak süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi.  
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar