Bir öğrenci aracından 196 bin Dolar çıktı

Kamalı Haber, 17 Mart 2024

Güncelleme: 17 Mart 2024

A
A

Rutin polis kontrolü sırasında araç sürücüsü, ahşap sopa, bıçak ve 196 bin 255 Dolar'la yakalandı. Mahkemeye çıkarılan üniversite öğrencisi olan zanlıya, 3 gün tutukluluk verildi.

ZgotmplZ

Girne’de Girne- Alsancak çevre yolu üzerinde polis ekipleri tarafından yapılan kontrolde, aracında 196 Bin 255 Dolar, kanunsuz bıçak ve demir sopa bulunan, öğrenci olan zanlı S.U. tutuklanarak mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru bulguları aktardı.

Polis, 16 Mart 2024 tarihinde saat 12:40 raddelerinde Girne’de, Girne- Alsancak çevre yolu üzerinde Mağusa’da sakin zanlı S.U’nun kullanımında bulunan ZUH 238 plakalı Honda Fit marka araç içerisinde polis tarafından yapılan kontrolde siyah renk karton çanta içerisinde 196,255 Amerikan Doları nakit para ve aracın bagaj kısmında 1 adet kanunsuz bıçak ile bir adet demir sopa bulunarak emare olarak alındığını söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak soruşturma başlatıldığını zanlının söz konusu parayı nerden temin ettiğinin ve ne amaçla tasarrufunda bulunduğunun araştırılacağını belirterek soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için zanlının ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Alev Ulunay zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar