Beşparmakları tozdan görebilene aşk olsun

18 Nisan 2024

Güncelleme: 18 Nisan 2024

A
A

Meteoroloji Dairesi Müdürü Sinan Güneş, MYK Haber'e ülkede etkili olan tozlu havaya ilişkin ihbarın bugün tekrar değerlendirileceğini ve icap etmesi durumunda uyarıyı yarın akşama uzatabileceklerini açıkladı.

ZgotmplZ Samet Karakoç - MYK

Haber Merkezi - Aslı Kabo

Tozlu hava ülkede etkili olmaya devam ediyor.

Meteoroloji Dairesi, toz zerreciklerinin bugün akşam saatlerine kadar etkili olacağı yönünde uyarı yayımlamıştı.

Konuyla ilgili MYK Haber’in ulaştığı Meteoroloji Dairesi Müdürü Sinan Güneş, salı günü tozla ihbar yayımladıklarını; uyarıda, 16 Nisan gecesinden itibaren toz zerreciklerinin ülkede hava kirliliği yaratmasını beklediklerini, bu nedenle toza karşı hassasiyeti olan vatandaşların tedbirli olmalarını tavsiye ettiklerini söyledi.

Tozun Afrika üzerinden taşındığına da dikkat çeken Sinan Güneş, yayımladıkları ihbarda tozlu havanın bugün 20.00’ye kadar etkili olacağını duyurduklarını, ancak bugün yeniden durumun analizini yapacaklarını ve gerek görmeleri halinde uyarıyı yarın akşama kadar uzatmayı düşündüklerini belirtti.

KKTC SAATLİK VE GÜNLÜK CANLI HAVA DURUMU, KIBRIS VE DÜNYA 7 GÜNLÜK HAVA TAHMİNLERİ, ÖNÜMÜZDEKİ SAATLERDEKİ HAVA DURUMU, SICAKLIK, RÜZGAR NEM VE YAĞIŞ BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar