Berova: Kazada kimsenin yaralanmaması en büyük tesellimiz

19 Nisan 2024

Güncelleme: 19 Nisan 2024

A
A

Maliye Bakanı Berova, dün Basın Danışmanı ile Gazimağusa'dan Lefkoşa'ya gitmekteyken geçirdiği trafik kazası sonrasında açıklama yaparak, geçmiş olsun mesajları iletenlere desteklerinin moral verici olduğunu belirterek, teşekkür etti.

ZgotmplZ

Maliye Bakanı Özdemir Berova, dün 15.00 sıralarında Gazimağusa'da Bakanlık makam aracı ile kaza geçirmiş, Berova ve aracında bulunan Basın Danışmanı Özlem Sefer hastanede sağlık kontrolünden geçirilmişti.

Berova, kaza sonrası akşam saatlerinde sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yaparak, kazada kimsenin yaralanmamasının en büyük tesellileri olduğunu ifade etti.

Bakan Berova, paylaşımında şunları kaydetti: 

"Bugün katıldığımız 6. Dünya Sağlık Turizm Formu Akabinde Gazimağusa Limanındaki incelemelerimizi tamamladıktan sonra yol dönüşü, Gazimağusa- Lefkoşa anayolunun DAÜ kavşağında ne yazık ki üzücü bir trafik kazası geçirdik. Kaza sonucunda kimsenin yaralanmaması en büyük tesellimiz olmuştur. Kaza sonrasında arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Meclis Başkanı Zorlu Töre, KKTC Üçüncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Başbakan Dt. Ünal ÜSTEL, Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Ana Muhalefet Lideri Tufan Erhürman ve arkadaşlarımıza, mesajları ile geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlarımıza, sizlerin desteği ve varlığı bizim için çok değerli ve moral verici olmuştur. İyi ki varsınız..."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar