Belediyeden polise 2 araç

22 Şubat 2024

Güncelleme: 23 Şubat 2024

A
A

Değirmenlik-Akıncılar Belediyesi, Demirhan Polis Karakolu için satın aldığı iki yeni aracı Lefkoşa Polis Müdürü Gökay Karagil'e teslim etti.

ZgotmplZ

 Değirmenlik-Akıncılar Belediyesi tarafından satın alınan iki yeni araç, Demirhan Polis Karakolunda kullanılmak üzere bugün Değirmenlik-Akıncılar Belediyesi Başkanı Ali Karavezirler tarafından Lefkoşa Polis Müdürü Gökay Karagil’e teslim edildi.

Polis Müdür Yardımcısı Aziz Nizamoğlu, İdari Polis Amiri Cemil Başkut ve Demirhan Polis Karakolu Amiri Ömür Dalkıran da törende hazır bulundu.

Değirmenlik-Akıncılar Belediye Başkanı Ali Karavezirler yaptığı konuşmada, Demirhan Polis Karakolu'nun geniş bir sorumluluk alanına sahip olduğunu belirtti ve bölgede 22 yerleşim yerine güvenlik hizmeti verildiğini vurguladı. Karavezirler, halka kaliteli hizmet sunmak ve olaylara daha hızlı müdahale etmek amacıyla ihtiyaç doğrultusunda iki araç alımı gerçekleştirdiklerini söyledi. Polis ile iş birliğine önem verdiklerini ifade eden Karavezirler, Belediye olarak Polis Genel Müdürlüğüne ve özellikle Demirhan Polis Karakoluna desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Lefkoşa Polis Müdürü Gökay Karagil ise, Demirhan Polis Karakoluna yapılan bu anlamlı bağıştan dolayı Değirmenlik-Akıncılar Belediyesi Başkanı Ali Karavezirler'e teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu. Karagil, Değirmenlik-Akıncılar Belediyesi ile iş birliklerinin devam edeceğini vurguladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar