Atalay rakip oldu, Arıklı tebrik etti

31 Ocak 2024

A
A

YDP'de, 17 Şubat tarihinde gerçekleşecek kurultayda mevcut iki milletvekili genel başkanlık için yarışacak.

ZgotmplZ

Yeniden Doğuş Partisi (YDP), 17 Şubat Çarşamba günü Olağan Genel Kurultaya hazırlanıyor.

Mevcut Genel Başkan Erhan Arıklı'nın ardından YDP Genel Sekreteri ve Lefkoşa Milletvekili Talip Atalay da, genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

ARIKLI'DAN ATALAY'A TEBRİK

Erhan Arıklı, Atalay'ın adaylık açıklamasını sosyal medya hesabından tebrik etti. Arıklı paylaşımında rakibi için, "Kendisine bol şans diliyor, tebrik ediyorum. Umarım temiz bir yarış olur. Partimize hayırlı olsun..." ifadelerine yer verdi.

"parti tabanımızdan gelen yoğun talep üzerine aday"

Talip Atalay, adaylık kararına ilişkin ilk açıklamasında, kararını parti tabanından gelen yoğun talep ve kendi gözlemleri doğrultusunda aldığını belirterek, resmi adaylık açıklamasını daha sonra yapacağını ifade etti. Atalay, "Gördüğüm luzüm ve parti tabanımızdan gelen yoğun talep üzerine 17 Şubat 2024 tarihinde yapılacak olan partimizin olağan kurultayında Yeniden Doğuş Partisi genel başkanlık seçiminde aday olacağımı sizlerle ve çok kıymetli KKTC kamuoyu ile paylaşmaktan mutluluk duymaktayım. Resmi adaylık açıklamamı bilahare yapacağımı saygılarımla bildiririm. Bu kararımın ülkemize ve partimize hayırlı olmasını temenni ederim." dedi.

2010-2021 yılları arası Din İşleri Başkanlığı görevini yürüten Talip Atalay, 22 Ocak 2022 seçimlerinde Meclis'e girmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar