Arıklı'dan Atalay'a Zaroğlu yanıtı: Bak Talip Hoca, sen ve yanındaki gazmanlar yokken biz vardık...

6 Nisan 2024

A
A

YDP lideri Arıklı, geçmişte Zaroğlu'na yönelik sözlerini hatırlatan Atalay'a, "Sen ve yanındaki gazmanlar yokken biz vardık. Aramızdaki konulara müdahil olma ve işine bak lütfen. Biz, ne kadar kavga da etsek barışmasını biliriz." yanıtını verdi.

ZgotmplZ

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkanı Erhan Arıklı, gelecek hafta yapılacak kurultaydaki rakibi, YDP Genel Sekreteri Talip Atalay'a yanıt verdi.

Atalay, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Arıklı'nın geçmişte Bertan Zaroğlu'na yönelik sözlerini hatırlatmış, bununla birlikte birleşme yönündeki adımı o olumlu bir gelişme olarak nitelemişti. Talip Atalay, bununla birlikte Erhan Arıklı'dan, Zaroğlu'na destek verdiği iddiasıyla üyeliklerinin askıya alındığını belirttiği 1372 YDP'linin kurultayda oy kullanmasının engellenmemesini istemişti.

YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı da Talip Atalay'a sosyal medyadan verdiği yanıtta, "Aramıza girme, işine bak." şeklinde seslendi.

Arıklı, "Bak Talip Hoca!" diye verdiği yanıtta şu ifadelere yer verdi:

"YDP, MP Birleşmesi ile ilgili talihsiz açıklamanı okudum. 
Sana uzun cevap verip kimseyi yormak istemiyorum.
Evet, Bertan Zaroğlu ile dün kavgalı idik. Birbirimize ağır sözler de söyledik. 
Şimdi ise barıştık. Barışmak ve daha ötesi eski yol arkadaşlarımla bir araya gelmek için ne senden izin alırım, ne de senin aracılığına ihtiyaç duyarım.
Çünkü ben, Bertan Zaroğlu ve diğer çilekeş arkadaşlarımla bu Partiyi kurarken sen ve yanındaki gazmanların çoğu başka partilerde bayrak sallıyordu. (Şu anda yanında olan ve başlangıçtan beri bizimle olan bir kaç emekçi arkadaşımı tenzih ediyorum)
Ben, Bertan ve diğer çilekeş arkadaşlarımla bu parti için köy köy, kapı kapı dolaşırken, sen ve yanındaki gazmanların çoğu bizimle alay edip 'Bize barajı aşamayacaksınız. Oyları bölmeyin'diyordu...
Şimdi gelmiş, 'Partiyi kurtarmaktan, yenileşmeden, değişimden' falan bahsediyorsunuz. 
Merak etme Hocam, sen ve yanındaki gazmanlar yokken biz vardık. Sizinle daha güçlü olacağımızı zannediyorduk. İnşallah yanılmayız. Ama bil ki siz olmasanız da bu parti büyüyerek yoluna devam edecektir. 
Onun için sevgili Hocam, Bertan'la benim aramdaki konulara müdahil olma ve işine bak lütfen. Biz, ne kadar kavga da etsek barışmasını biliriz..."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar