Alkollü sürücü karşı şeride geçti: 19 yaşındaki genç yaşamını yitirdi, iki kişi ağır yaralandı

25 Mart 2024

Güncelleme: 25 Mart 2024

A
A

Girne - Güzelyurt Anayolu'nda sürücüsünün alkollü olduğu aracın karşı şeride geçmesiyle yaşanan kazada, iki araç kafa kafaya çarpıştı, 19 yaşındaki bir genç yaşamını yitirdi, iki kişi de ağır yaralandı.

ZgotmplZ

Girne - Güzelyurt Anayolu'nda meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi.

Polisten verilen bilgiye göre kaza,  02.30 sıralarında yolunda 12-13 km arasında yaşandı.

 172 mlgr alkollü içki tesiri altında yönetimindeki UE 621 plakalı otomobille Girne istikametine doğru seyreden 32 yaşındaki Emirhan Yürük, dikkatsizliği sonucu yolun sağına geçti.

O esnada karşı istikametten gelen 18 yaşındaki Zeynep Kartal'ın kullandığı EE 461 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Kaza sonucu EE 461 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Alsancak’ta sakin 19 yaşındaki Barış Ağca olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kazada sonucu UE 621 plakalı araçta yolcu olarak bulunan 30 yaşındaki Tuğçe Kocagül ve EE 621 plakalı araç sürücüsü Zeynep Kartal ağır yaralandı.

Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Tuğçe Kocagül beyin kanaması, Zeynep Kartal ise kafatası kırığı, göğüs kafesi kırığı, iç organ yaralanması teşhisi ile yoğun bakım servisinde gözetim altında altına alındı.

Kazaya neden olan UE 621 plakalı araç sürücüsü Emirhan Yürük tutuklandı.

Bu yıl meydana gelen 11'inci ölümlü kazada yaşamını yitiren kişi ayısı 11'e yükseldi.

Son olarak cumartesi günü de Girne merkezde bir aracın kaldırımda yürüyen yayaların arasına dalması sonucu 22 yaşındaki bir genç kız yaşamını yitirmişti. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar