24 yıl başkanlığa rağmen "yarım kalan projeler" için aday

2 Aralık 2022

A
A

Fuat Namsoy, Lapta'da 24 yıllık başkanlık dönemini işaret ederek, yarım kalan projelerini tamamlamak için tekrar aday olduğunu kaydetti.

ZgotmplZ

Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Fuat Namsoy, neden aday olduğu anlattı.

Kuzey Kıbrıs TV’de katıldığı programda konuya ilişkin soruyu yanıtlayan Namsoy, şunları söyledi:

"24 yıl başkanlığım boyunca birçok iş yaptık, bu yapılanlar içerisinde doğrularımız oldu hatalarımız oldu. Yeniden aday olup yarım kalan projelerimi tamamlamaya, halkıma yeniden hizmet vermeye ve arkamda kalıcı eserler bırakmak için yeniden aday olmaya karar verdim. Halkımız 25 Aralık’ta yeniden onay verirse, şeffaf, eşitlikçi, insanı, çevreyi ve hayvanları düşünen bir belediyeyi yaratmaya geleceğiz. Bizim gailemiz bölgemiz, bizim gailemiz insanımız ve bizim gailemiz memleketimizdir.”

6 dönem üst üste  Lapta Belediye Başkanlığı görevi yapan Fuat Namsoy, Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediyesi başkanlığı adaylığını 12 Kasım'da gerçekleştirdiği basın toplantısıyla duyurmuştu. 2018'de seçimi kaybettiği Mevcut Lapta Belediye Başkanı Mustafa Aktuğ, tekrar başkanlığa aday olmayacağını, seçimlerde Namsoy'a destek vereceğini açıklamıştı.

Bu gelişme üzerine Namsoy ve Aktuğ hakkında, üyesi oldukları Ulusal Birlik Partisi tarafından disiplin işlemi başlatılmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar