2 kişinin yaralandığı Lefkoşa'daki palalı kavgada, saldırgan tutuklu bekleyecek

8 Şubat 2024

Güncelleme: 8 Şubat 2024

A
A

Lefkoşa'da aralarında dedikodu yaptığı iddiasıyla tartışma çıkan bir kişi, palayla başının arka kısmına vurarak yaraladı. Aynı kişi, başka kişiye de palayla saldırdı ve ağız kısmından yaraladı. Mahkemeye çıkarılan zanlı poliste tutuklu bekeleyecek.

ZgotmplZ

Lefkoşa'da yaşanan bir olayda, M.K. (E-47) ile M.G. (E-31) arasında dedikodu nedeniyle bir tartışma çıktı. Tartışmanın ardından M.K., kanunsuz olarak tasarrufunda bulundurduğu palayı kullanarak M.G.'nin başının arka kısmına vurarak yaraladı ve öldürmeye teşebbüs etti. Ayrıca, M.K. daha sonra M.G.'ye ait cep telefonunu kasten yere atarak kırarak hasara uğrattı.

Dün saat 13:30 sularında yaşanan olayın ardından M.K., aynı palayı kullanarak olay yerinde bulunan İ.C. (E-24)'nin yüzüne fırlatarak İ.C.'nin dişinin kırılmasına ve alt dudağının kesilmesine sebep oldu, ciddi bir zarara neden oldu.

Yaralılar olan M.G. ve İ.C., olay yerinden kaldırılarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne götürüldü ve yapılan tedavilerin ardından taburcu edildi.

M.K. ise tutuklandı.

MAHKEMEYE ÇIKARILDI

Polis memurunun mahkemede verdiği beyanata göre, M.K.'nın ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde doktor kontrolünden geçirilerek cezai sorumluluğunun belirlenmesi gerekiyor. Polis memuru, soruşturmanın henüz başlangıç aşamasında olduğunu ve daha fazla delil toplanması gerektiğini, zanlının tutukluluk süresinin bir gün daha uzatılmasını talep etti.

Yargıç Jale Ergüden, sunulan şahadetleri değerlendirerek zanlının bir gün daha tutuklu kalmasına karar verdi. 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar