19 yaşındaki motosikletlinin ağır yaralanmasına neden olan şahıs yargılanıyor

Kamalı Haber, 28 Mart 2024

Güncelleme: 28 Mart 2024

A
A

Lefkoşa’da dün meydana gelen ve bir motosiklet sürücüsünün ağır yaralanmasıyla sonuçlanan kazaya neden olan 22 yaşındaki kişi soruşturma kapsamında bir gün tutuklandı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da 19 yaşındaki motosiklet sürücüsü Sami Sevinç’in ağır yaralanmasıyla sonuçlanan kazaya neden olan Doğukan Yiğit Ünlü mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olguları aktaran polis, 27 Mart saat 17:15 sıralarında, Bedrettin Demirel Caddesi üzerinde, 22 yaşındaki Doğukan Yiğit Ünlü yönetimindeki MC 594 plakalı araçla, Bedrettin Demirel Caddesi'nde seyir halindeyken karşı yönden gelen araçlara öncelik tanımadan Yzb Tekin Yurdabak Caddesi'ne dikkatsizce dönüş yapmaya çalıştığı esnada, kavşağa geldiğinde süratini indirmeden seyreden 19 yaşındaki Sami Sevinç'in kullandığı VL 213 plakalı motosikletle çarpıştığını söyledi.

AĞIR YARALANAN MOTOSİKLETLİ YOĞUN BAKIMDA

Kaza sonucu ağır şekilde yaralanan motosiklet sürücüsü Sami Sevinç’in kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde kafatası kırığı, beyin kanaması, sol bacak ve köprücük kemiği kırığı teşhisi ile yoğun bakımda tedavi altına alındığını, hayati tehlikesinin bulunduğunu belirten polis, Sevinç’ten 20 cc kan örneği alındığını kaydetti.

Polisin, incelenecek kamera görüntüleri ve alınacak ifadeler olduğundan zanlının ilk etapta bir gün süreyle tutuklu kalmasını talep etmesi sonrası mahkeme de, zanlının bir gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar