Zeybekköy su hatları yenileniyor

5 Mart 2024

A
A

Zeybekköy'de, ana isale su hatları ve su sayaçlarının değişimi için çalışma başlatıldı.

ZgotmplZ

Mehmetçik Büyükkonuk Belediyesi, Zeybekköy’de temel su altyapısını güçlendirmek, su kaynaklarını daha verimli kullanmak ve su kalitesini artırmak amacıyla çalışma başlattı. 
 
Mehmetçik Büyükkonuk Belediyesi’nden yapılan açıklamada, belediyeye bağlı Zeybekköy’de ana isale su hatları ve su sayaçlarının değişimi için Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Su İşleri Dairesi ile birlikte kapsamlı bir çalışma başlatıldı.

DAHA KALİTELİ SU SAĞLANMAK İSTENİYOR

Mehmetçik Büyükkonuk Belediye Başkanı Dr. Fatma Çimen Tuğlu yenileme çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, “Ekiplerimiz, Zeybekköy'ün temel su altyapısını güçlendirmek, su kaynaklarını daha verimli kullanmak ve su kalitesini artırmak amacıyla çalışıyor. Yürütülen değişim projeleri sayesinde, su hatlarımız daha dayanıklı ve modern malzemelerle yeniden inşa edilerek, siz değerli vatandaşlarımıza daha kaliteli bir su hizmeti sunmayı hedefliyoruz” dedi. 

“SALGINA KARŞI GÜVENLİ SU TEMİNİ”

Çalışmaların insan sağlığının ön planda tutularak yürütüldüğünü kaydeden Dr. Fatma Çimen Tuğlu, "Değiştirilen su hatları ve su sayaçları, salgın riskine karşı daha güvenli bir su temini sağlamak üzere tasarlandı” diyerek, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için çabaladıklarını kaydetti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar

İlginizi Çekebilir