Zerrin Üstel, Antalya Diplomasi Forumu'nda panele katıldı

2 Mart 2024

Güncelleme: 2 Mart 2024

A
A

Üstel'in eşi Zerrin Üstel, Antalya Diplomasi Forumu'nda düzenlenen "Yüksek Düzeyli Kadın, Barış ve Güvenlik Paneli"ne katıldı.

ZgotmplZ

Başbakan Ünal Üstel’in eşi Zerrin Üstel, 3. Antalya Diplomasi Forumu’nda gerçekleştirilen ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde düzenlenen Yüksek Düzeyli Kadın, Barış ve Güvenlik konulu panele katıldı.

Başbakanlık'tan verilen bilgiye göre, 100’ü aşkın ülkeden devlet ve hükümet başkanı, bakanlar ile uluslararası kuruluş başkanının katıldığı ve bugün ikinci günü gerçekleşen 3. Antalya Diplomasi Forumu’nun program kapsamında panel düzenlendi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan’ın da konuşma gerçekleştirdiği "Yüksek Düzeyli Kadın, Barış ve Güvenlik Paneli"nde, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Eşi Sibel Tatar ile birlikte Başbakan Ünal Üstel’in Eşi Zerrin Üstel de yer aldı.

Emine Erdoğan da panelde yaptığı konuşmada barış sürecinde kadının önemine işaret ederek, "Kalıcı ve sürdürülebilir bir barış, kimsenin geride bırakılmadığı bir süreçten doğar. Toplumun temel ve dönüştürücü bir parçası olan kadınların dahil edilmediği bir barış sürecinin başarıyla sonuçlanması beklenemez." dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar