Uyuşturucuyu, Güney'den sınırdaki parka atılmasıyla temin etti

Kamalı Haber, 30 Nisan 2024

A
A

Lefkoşa'da sınırdaki Yiğitler Burcu Parkı'na Güney'den atılan uyuşturucuyu alan şahıs, bu şekilde daha önce de bir kez madde aldığını itiraf etti. Soruşturma kapsamında zanlı, yedi gün daha tutuklu bekleyecek.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da Yiğitler Burcu Parkı içerisinde devriye gezen askerler tarafından kendisine uyuşturucu madde atıldığı ve alırken tespit edilen zanlı M.T. bugün yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Olayla ilgili bulguları aktaran polis, 27 Nisan'da, Lefkoşa’da askerin kontrol sahası içinde bulunan Yiğitler Burcu Parkı'ndaki görevli nöbetçi askerlerin, Güney Kıbrıs’tan zanlıya şüpheli bir madde atıldığını tespit etmeleri üzerine, zanlının askerler tarafından alıkonulduğunu ve tasarrufunda yaklaşık bir gram ağırlığında Methamphetamine türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare alındığını ve polisin zanlıyı orada teslim aldığını söyledi.

Polis, zanlının olayla ilgili itiraf nitelikli gönüllü ifade verdiğini, söz konusu maddeyi telefon ile iletişim kurduğu güneydeki bir şahıstan talep ettiğini ve kendisine bırakıldığını, 9 Nisan'da da aynı yöntemle bir gram uyuşturucu madde aldığını itiraf ettiğini mahkeme aktardı. 

Mesele ile ilgili olarak birinin arandığını, analize gönderilen uyuşturucu maddeyle ilgili raporun henüz çıkmadığını ve alınacak ifadeler olduğunu belirten polis, 7 gün ek süre talep etti.

Yargıç, zanlının 7 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar