Uyuşturucudan 4 kişi tutuklandı

Kamalı Haber, 17 Mart 2024

Güncelleme: 17 Mart 2024

A
A

3 farklı noktada Polis tarafından yapılan arama ve denetimlerde, dört kişi uyuşturucudan tutuklandı.

ZgotmplZ
Arşiv

Minareliköy'de Y.Ç.'nin evinde gerçekleştirilen aramada, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yaklaşık 20 gram hintkeneviri bulundu ve Y.Ç. tutuklandı.

Mahkemeye çıkarılan zanlıya 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

KOKAİN VE KENEVERLE YAKALANDI

Gönyeli'de ise Lefkoşa Polis Müdürlüğü CÖŞ ekipleri tarafından E.K.'nin evinde yapılan aramada, yaklaşık 50 gram hintkeneviri ve yaklaşık 500 miligram kokain bulundu ve E.K. tutuklandı.

MAHKEMEYE ÇIKARILDI

Mahkemeye meselenin olgularını aktaran polis memuru, 16 Mart 2024 tarihinde 19:40-21:10 saatleri arasında, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi’nde görevli bir polis ekibi tarafından Gönyeli'de yaşayan zanlının ikametgahında mahkeme emri ile huzurunda yapılan aramada, tasarrufunda yaklaşık 50 Gram ağırlığında Hint Keneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile yaklaşık 500 Miligram ağırlığında Kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındığını açıkladı.

Soruşturmanın yeni başladığını bildiren polis, mahkemeden süre talep etti. 

Yargıç, zanlının 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Ayrıca, Lefkoşa-Güzelyurt ana yolu üzerinde yapılan asayiş ve trafik denetimlerinde, durdurulan araçlarda bulunan A.H. ve M.T.'nin üzerlerinde yaklaşık 1 gram metamfetamin ve yaklaşık 300 miligram sentetik cannabinoid bulundu ve emare olarak alındı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar