Üstel, 25'inci vekilden emin

20 Mayıs 2023

Güncelleme: 20 Mayıs 2023

A
A

Gazimağusa, İskele, Kuzey ve Güney Mesarya'da seçim çalışmalarında bulunan UBP Genel Başkanı, Başbakan Üstel, "25 Haziran’da 25 vekille yolumuza devam edeceğiz." dedi.

ZgotmplZ UBP Basın

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı, Başbakan Ünal Üstel, bugün Gazimağusa, İskele, Kuzey ve Güney Mesarya'da, UBP bölge milletvekilleri, belediye başkanları, parti meclisi üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, örgüt başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ile birlikte 25 Haziran'da gerçekleşecek milletvekili ara seçimi ile ilgili istişare toplantıları gerçekleştirdi.

Başbakan Ünal Üstel, ara seçimde milletvekili adayı Ali Başman'ın da yer aldığı toplantılarda yaptığı konuşmalarda, seçimi kazanacaklarını söyledi.

"Her zaman olduğu gibi Ulusal Birlik Partisi tüm örgütleriyle seçime en hazır partidir. Örgütlerimiz ülkenin her yanında tek yürek olarak  zafer yürüyüşüne başlamıştır." diyen Üstel, "Hedefimiz bellidir. 25 Haziran’da 25 vekille yolumuza devam edeceğiz. Çok daha güçlü bir iktidarla, güçlü meclisle, güçlü hükümetle ve istikrar içinde kalan 3 yıllık süremizde büyük hedeflere birlikte yürüyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Meclisi'nde UBP'nin 24, Cumhuriyetçi Türk Partisi'nin (CTP) 18, Demokrat Parti'nin (DP) 3, Yeniden Doğuş Partisi'nin (YDP) 2 sandalye ile iki de bağımsız milletvekili bulunuyor.

ADAYLAR...

25 Haziran'da yapılacak ara seçimlere Ali Başman (UBP), Sami Özuslu (CTP), Serhan Aktunç (DP), Figen Yaman Lesinger (YDP), Tacan Reynar (TDP) ile bağımsız adaylar Abdullah Korkmazhan ve Meriç Erülkü katılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar