Ülkede trafik kazalarının ardı kesilmiyor: Alkollü sürücüler 4 kazaya neden oldu

24 Mart 2024

Güncelleme: 24 Mart 2024

A
A

Dün, gündüz saatlerinde Girne'deki ölümlü ve yaralanmalı iki kazanın ardından, akşam ve gece saatlerinde de alkollü sürücülerin yaptığı dört kaza daha meydana geldi.

ZgotmplZ Temsili

Ülke genelinde dün alkollü sürücülerin neden olduğu dört trafik kazası  Şans eseri herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

ALKOLLÜ OTOBÜS ŞOFÖRÜNÜN ÇARPTIĞI ARAÇ DA BAŞKA ARACA VURDU

Alsancak’ta 53 yaşındaki M.S. (E) dün 17.30 sıralarında 200 miligram alkollü içki tesiri altında olduğu sırada yönetimindeki KS 487 plakalı otobüsle doğu istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu o esnada önünde aynı istikamette seyreden ve çembere geldiği için yavaşlayan 43 yaşındaki Bilge Azgın (E) yönetimindeki SB 209 plakalı salon aracın arka kısmına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan Bilge Azgın'ın aracı, önünde aynı istikamete doğru seyreden ve yine çembere geldiği için yavaşlayan Darko Molerovıkj (E-49) yönetimindeki VY 520 plakalı salon aracın arka kısmına vurdu. Kaza sonucu yaralanan olmazken, otobüs sürücüsü M.S tutuklandı.

KARŞI ŞERİDE GEÇEREK ALKOLLÜ SÜRÜCÜYLE ÇARPIŞTI

Dünkü diğer kaza, saat 21.00 sıralarında, Göçmenköy’de Şehit Önay Mehmet Ali Sokak üzerinde, 28 yaşındaki Hasan Ali Erim'in (E) yönetimindeki LA 611 plakalı araç ile kuzey istikametine doğru seyrederken, yolun sağına geçerek o esnada karşı istikametten gelen C.K.'nin (E-36) kullandığı VY 537 plakalı aracın önünü tıkaması sonucu çarpışması sonucu meydana geldi.

Yaralanan olmayan kazada, VY 537 plakalı araç sürücüsü C.K. 345 miligram alkollü içki tesiri altında olduğu tespit edilerek tutuklandı.

ÇEMBERDEKİ TRAFİK LEVHALARINA ÇARPTI

Diğer yandan dün gece 22.30 sıralarında, Tatlısu-Geçitkale Anayolu üzerinde 36 yaşındaki Ü.G.(E), JL 778 plakalı salon araçla güney istikametine doğru seyrederken, Geçitkale Çemberi'nde direksiyon hakimiyetini kaybederek yol içerisindeki trafik adasının bordür taşlarına, ada ve çember üzerinde bulunan trafik levhalarına çarptı.

160 miligram alkollü içki tesiri altında olduğu tespit edilen sürücü polis tarafından tutuklandı.

ÖNÜNDEKİ ARACA VURDU, TUTUKLANDI

Lefkoşa’da bu sabah 03.30 sıralarında meydana gelen kazada ise 36 yaşındaki R.T. (E) KZ 253 plakalı salon araçla önünde aynı istikamete doğru seyreden Cem Arçay (E-25) yönetimindeki PS 891 plakalı salon aracın arka kısmına çarptı.

Kaza sonucu yaralanan olmazken, 253 miligram alkollü içki tesiri altındaki KZ 253 plakalı araç sürücüsü R.T. tutuklandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar

İlginizi Çekebilir