Üç uyuşturucu davasında dört zanlıya 7 gün tutukluluk

Kamalı Haber, 15 Mart 2024

Güncelleme: 15 Mart 2024

A
A

Uyuşturucu ile ilgili mahkeme süreci devam eden zanlılar bugün mahkemeye çıkarıldı. Üç ayrı davada yargılanan dört kişiye yedi gün tutukluluk verildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Uyuşturucu meselesi ile ilgili davaları devam eden zanlılar, bugün mahkemeye çıkarıldı.

Ercan Havaalanı'nda çantalarında içerisinde uyuşturucu öğütücüsü tespit edilen E.O. ile O.D. yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Ercan Havaalanı giden yolcu salonunda farklı saatlerde x-ray cihazından geçerken çantalarında tespit edilen, uyuşturucu madde içerdiği düşünülen metal öğütücülerdeki kalıntıların analize gönderildiğini, ancak sonuçlarının henüz çıkmadığını belirten polis, zanlıların 7 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme, zanlıların 7 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

ARACINDA UYUŞTURUCU BULUNAN ZANLI: ÇOK PİŞMANIM

Lefkoşa-Güzelyurt anayolunda aracında yapılan aramada 25 gram hintkeneviri bulunarak tutuklanan E.E. yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesine çıkarıldı.

Kamalı Haber

Zanlının maddeyi 12 Mart’ta aranan siyahi bir şahıstan 14 bin TL'ye aldığını söylediğini, evinde arama yapılan aramada kanunsuz bir şey bulunmadığını analize gönderilen maddenin sonuçlarının çıkmadığını söyleyen polis, aranan bir şahıs olduğunu belirterek, zanlının 7 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkemede söz alan zanlı ise çok pişman olduğunu söyledi ve “bir daha ne alırım ne de içerim” dedi.

Mahkeme, zanlının 7 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

METEHAN'DA YAKALANAN RUM'A EK TUTUKLULUK 

Lefkoşa’da Metehan Kara Geçiş Kapısı’ndan Güney Kıbrıs’tan KKTC’ye giriş yapmak isteyen uyuşturucuyla yakalanan Rum uyruklu N.T. yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Kamalı Haber

Mahkemede olguları aktaran polis, zanlının 11 Mart 2024 tarihinde, aracında ve üzerinde yapılan aramada, 10 gram kokain ve 27 gram hint keneviri bulunduğunu, zanlının uyuşturucu maddeyi aranan bir şahıstan bin euro karşılığında aldığını itiraf ettiğini açıklayarak, uyuşturucu maddenin analize, sarılı olduğu naylon parçalarının ise parmak izi incelemesine gönderildiğini belirtti.

Sonuçların henüz çıkmadığını açıklayan polis, zanlının uyuşturucuyu kendi içimi için aldığını ancak doğruyu söyleyip söylemediğinin araştırıldığını, bu kapsamda zanlının cep telefonunda inceleme yapılacağını ifade etti.

Polis, soruşturmanın devam ettiğini, aranan bir şahıs olduğunu ifade ederek, zanlının 7 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme, zanlının 7 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar