Üç kazadaki üç sürücü de alkollü

6 Mayıs 2024

Güncelleme: 6 Mayıs 2024

A
A

Dün Lefkoşa, Gönyeli ve Girne'de üç trafik kazası meydana geldi. Kazalara neden olan sürücülerin üçü de alkollü çıktı.

ZgotmplZ Temsili

Ülkede dün üç trafik kazası meydana geldi. Kazalar üç sürücünün de alkollü olduğu tespit edildi.

Lefkoşa-Gazimağusa Anayolu üzerinde, saat 09.30 sıralarındaki kaza, Zeki Karahanoğlu'nun (E-27) UP 743 plakalı araç ile Gazimağusa istikametine doğru seyrederken Hala Sultan Camisi önlerine geldiğinde, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağından çıkıp, orta refüjün üzerinden karşı şeride geçerek, o esnada karşı istikametten gelen Mustafa Okduman'ın (E-63) kullandığı DC 804 plakalı kamyon aracın ön kısmına çarpması sonucu meydana geldi.

Polisten verilen bilgiye göre, 227 miligram alkollü içki tesiri altındaki Zeki Karahanoğlu'nun aracı, çarpmanın etkisiyle savrularak, sol arka kısmı ile çelik bariyerlere de çarptı. Kaza sonucu yaralanan olmazken, Zeki Karahanoğlu tutuklandı.

309 MG ALKOLLÜ SÜRÜCÜ YOL KENARINDA DURAN ARACA ÇARPTI

Gönyeli’de Egemen sokak üzerinde  saat 16.00 sıralarındaki kaza ise, Resul Solak (E-40), kullandığı NB 421 plakalı araç ile batı istikametine doğru giderken, dikkatsizliği sonucu yolun sağında park halinde bulunan UP 838 plakalı aracın sağ arka kısmına çarpmıştır. 309 miligram alkollü içki tesiri altında olduğu tespit edilen Resul Solak tutuklandı. Kaza sonucu yaralanan olmadı.

EHLİYETSİZ VE ALKOLLÜ

Girne’de Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde saat 18.00 sıralarında meydana gelen kaza ise Ali Gökkaya'nın (E-22) VL 417 plakalı salon araç ile batı istikametine doğru seyrederken, o esnada önünde seyreden ve önündeki araçların durması sonucu durmak zorunda kalan Niyazi Sertel'in (E-41) kullandığı UL 389 plakalı salon aracın arka kısmına çarpması sonucu oluştu. Kaza sonucu yaralanan olmazken, sürüş ehliyeti olmayan ve 193 miligram alkollü içki tesiri altındaki Ali Gökkaya tutuklandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar