Üç çocuk okul kundakladı

26 Mart 2024

Güncelleme: 27 Mart 2024

A
A

Limasol’da 9 ve 15 yaşlarındaki üç çocuğun, Pazar akşamı Limasol 7. İlköğretim Okulu’nu kundakladığını yazdı. Yapılan incelemede, çocukların temizlikçilerin bulunduğu bölüme girip anahtarları aldıktan sonra sınıflara girip, kitapları ateşe verdi.

ZgotmplZ

Limasol'da 9 ve 15 yaşlarındaki üç çocuğun, Pazar akşamı Limasol 7. İlköğretim Okulu'nu kundakladığı bildirildi.

Fileleftheros gazetesi, yapılan incelemede çocukların, temizlikçilerin bulunduğu bölüme girip anahtarları aldıktan sonra sınıflara girip bir tanesindeki kitapları ateşe verdiklerinin tespit edildiğini belirtti. Yangında sınıfın duvarları ile ahşap mobilyaların zarar gördüğü ifade edildi. Ayrıca, çocukların okul müdürünün ofisine de girdikleri ve içerdeki mobilyalara zarar verdikleri haberde belirtildi.

Bir diğer haberde ise, Baf'ta pazar günü düzenlenen motor yarışında meydana gelen kazada, 38 yaşındaki bir yarışçının ağır yaralandığı aktarıldı. Gazeteye göre, yarışçı, motorun hakimiyetini kaybeden başka bir yarışçıyla çarpıştı ve yere düşerek sürüklendi. Yarışçı ambulansla Baf Devlet Hastanesine götürüldü ve belden aşağısının tutmadığının tespit edilmesi üzerine Lefkoşa Genel Hastanesine sevk edildiği belirtildi.

Aynı gazetede yer alan bir başka haberde ise, Rum polisinden 93 devriye ekibinin 2 ay boyunca her gün mafya örgütlerini tespit etmek için görev yapacağı bildirildi. Gece geç saatlerden sabahın ilk saatlerine kadar görev yapacak olan ekipler için 36 bölgenin belirlendiği kaydedildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar