Türk şirketi İngiltere'de ilk mağazasını açıyor

23 Şubat 2024

Güncelleme: 23 Şubat 2024

A
A

''Hafız Mustafa 1864'' Şekerleme Yönetim Kurulu Başkanı Avni Ongurlar, Londra'nın Knigthsbridge bölgesinde İngiltere'deki ilk mağazasını açmaya hazırlanıyor.

ZgotmplZ
Avni Ongurlar ziyaret sırasında ‘Hafız Mustafa’ firması ve ürünleri hakkında Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş’a bilgi verdi.

İngiltere'nin başkenti Londra'nın prestijli bölgelerinden Knigthsbridge’de, Hafız Mustafa 1864’ Şekerleme ülkedeki ilk mağazasını açmaya hazırlanıyor.

Bu amaçla, Hafız Mustafa 1864'' Şekerleme Yönetim Kurulu Başkanı Avni Ongurlar, Londra Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Dr. Mehmet Karakuş, Avrupalı Türk Markalar Birliği Genel Sekreteri Mustafa Köker, Efes Kazım Akkuş, firmanın İngiltere temsilcisi Mehmet Taisi Güzel ve Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş'ı ziyaret etti.

Ongurlar, Hafız Mustafa firmasının ürünleri hakkında Büyükelçi Koray Ertaş'a bilgi vererek, 16 mağazada hizmet verdiklerini ve Türk lezzeti ile kültürünün tanıtımına katkı sağladıklarını dile getirdi. Londra şubesinin Dubai'den sonra yurt dışındaki ikinci mağaza olacağını belirten Ongurlar, ürünlerinin günlük ve taze olarak üretildiğini vurguladı.

Hülya Karayılan, Halil Yetkinlioğlu, Efes Kazım Akkuş, Koray Ertaş, Avni Ongurlar, Dr. Mehmet Karakuş ve Mehmet Taisi Güzel. (soldan- sağa)

Büyükelçi Osman Koray Ertaş da Türk markalarının Londra'da mağaza açmasının gurur verici olduğunu ifade ederek, markalaşmanın önemine dikkat çekti. Ticaret Başmüşaviri Devlet Selim Paslı'yı da ziyaret eden Ongurlar ve heyeti, aynı gün Londra Başkonsolosu Bekir Utku Atahan'ı da ziyaret etti.

Başkonsolos Atahan, Türkiye'nin tanınan şekerleme markasının başkonsolosluğa komşu olacağını belirterek, iş insanı Avni Ongurlar'a başarı dileklerini iletti. Ongurlar, her iki ziyarette, Hafız Mustafa 1864'ün özel kutularla hazırlanan ürünlerinden ikram etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar